Luxueus wonen
aan de top

Stijlvol in historisch kader

De bijzondere toplagen van Residentie Broelhotel bieden plaats aan uitzonderlijke penthouses. Vier luxe appartementen strekken zich uit over de derde en vierde verdieping van dit nieuwbouwproject. Door middel van een doordachte integratie en stijlvolle buitenafwerking bepalen de penthouses de unieke uitstraling van de gehele residentie.

Penthouse in unieke positie

Vanop een discrete afstand kom je in deze luxueuze penthouses op gelijke hoogte te staan met de Broeltorens en geniet je van de prachtige omgeving rondom. Drie penthouses met twee tot drie slaap- en badkamers zijn volledig gelegen op de derde verdieping. De leefruimtes van een vierde duplex penthouse-appartement bevinden zich op een extra vierde etage. Een unieke positie met een adembenemend uitzicht op het hart van Kortrijk.

Superieur
interieur

Discrete luxe

Op het vlak van interieur sprong het voormalige Hotel Broel enorm in het oog, het was een reden voor menig gast om het hotel te bezoeken. De inrichting van de luxueuze appartementen in Residentie Broelhotel valt dit keer op door een superieure kwaliteit.

Keukens en maatmeubilair Obumex

‘A thing of beauty is a joy foreve.’ Vanuit die gedachte verlegt familiebedrijf Obumex al meer dan zestig jaar de grenzen van keuken- en interieurdesign. Obumex werkt met materialen van topkwaliteit en besteedt de grootste aandacht aan subtiele details. Hiermee zetten ze vakmanschap neer dat onvergankelijke klasse en discrete luxe uitstraalt. Met de keuze voor Obumex kiest Residentie Broelhotel voor een partner die een jarenlange expertise heeft op het vlak van tijdloos design, modern comfort en verfijnde levenskunst. Laat je in één van de vijf Obumex showrooms inspireren door woonesthetiek, zo uniek als je persoonlijkheid.

Exclusief wonen aan de Leie? Contacteer ons

Meer informatie