In luxe wonen
aan de Leie

20 luxeflats

Alle twintig appartementen in Residentie Broelhotel stralen een sterke verbondenheid uit met hun unieke omgeving van water, groen en erfgoed. Tegelijkertijd bieden ze discretie, luxe en comfort midden in de stad. De luxe appartementen zijn opgedeeld in twaalf woonappartementen en vier villa-appartementen.

Stralend uitzicht vanuit elke hoek

De twaalf woonappartementen met twee slaapkamers en één of twee badkamers zijn evenredig verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Daarnaast telt zowel de eerste als de tweede verdieping twee villa-appartementen, met drie tot vier slaapkamers en drie badkamers. Dankzij de constructie in U-vorm situeren de woonappartementen zich rond de groene binnentuin. De villa-appartementen genieten van een magnifiek uitzicht op de Broeltorens en de omgeving van de Leie.

layer 43

Superieur
interieur

Discrete luxe

Op het vlak van interieur sprong het voormalige Hotel Broel enorm in het oog, het was een reden voor menig gast om het hotel te bezoeken. De inrichting van de luxueuze appartementen in Residentie Broelhotel valt dit keer op door een superieure kwaliteit.

Keukens en maatmeubilair Obumex

‘A thing of beauty is a joy forever.’ Vanuit die gedachte verlegt familiebedrijf Obumex al meer dan zestig jaar de grenzen van keuken- en interieurdesign. Obumex werkt met materialen van topkwaliteit en besteedt de grootste aandacht aan subtiele details. Hiermee zetten ze vakmanschap neer dat onvergankelijke klasse en discrete luxe uitstraalt. Met de keuze voor Obumex kiest Residentie Broelhotel voor een partner die een jarenlange expertise heeft op het vlak van tijdloos design, modern comfort en verfijnde levenskunst. Laat je in één van de vijf Obumex showrooms inspireren door woonesthetiek, zo uniek als je persoonlijkheid.

Exclusief wonen aan de Leie? Contacteer ons

Reeds
56%
verkocht

Meer informatie